Managing Director Blue Guide EMC Lab (M/V) – Erpe-Mere

Voor de verdere groei van ons EMC/LVD-laboratorium in Erpe-Mere zoeken wij een Managing Director.

Blue Guide EMC Lab

Het Blue Guide EMC Lab, onderdeel van de Dekimo-groep, is een geaccrediteerd testlabo (BELAC 082-TEST) voor EMC, LVD en omgevingsveiligheidstesten. Wij begeleiden onze klanten doorheen het proces van CE-certificatie en bieden hen een volledige ondersteuning om veilige, betrouwbare en robuuste elektronische producten op de markt te brengen.

Functieomschrijving:

Als Managing Director ben je verantwoordelijk voor de algemene leiding over een team van ongeveer 10 medewerkers en zorg je voor een vlotte dagelijkse werking van het lab. Je beheert de P&L van het lab en verzorgt de rapportering op groepsniveau. Daarnaast onderhoud je de relaties met klanten, volg je offertes op en begeleid je audits. Samen met je team werk je de strategie uit voor verdere groei en voer je deze uit. Tot slot los je zowel grote als kleine dagelijkse uitdagingen binnen het lab op.

Profiel:

Je hebt een opleiding in Elektronica (Bachelor of Master) afgerond en beschikt over een sterke affiniteit met techniek. Je commerciële en communicatieve vaardigheden passen bij een directeursfunctie. Bovendien beheers je de Nederlandse taal perfect en heb je een goede kennis van het Engels. Jouw no-nonsense mentaliteit en hands-on aanpak maken van jou de ideale kandidaat voor deze functie.

Ons aanbod:

We bieden je een dynamische en uitdagende werkomgeving binnen een stabiele en onafhankelijke elektronica groep. Je komt terecht in een aangenaam team met toffe collega’s en ontvangt een aantrekkelijk salaris met interessante voorwaarden.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV en motivatie naar Stijn.verhertbrugge@dekimo.com.

More jobs

Apply!

LinkedIn
e-mail

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.